Slideshow Image Script
 
El nostre principi és la qualitat en el instrumental i en el nostre servei. Els nostres ingressos son per mantenir i actualitzar l'instrumental de l'observatori sense ànim de lucre.
 
Li oferim serveis i mitjans professionals per tal que vostè gaudeixi d'un dels millors cels del globus per a l'observació astronòmica.
Per als no iniciats en l'Astronomia, el Observatori de Tacande els ofereix descobrir les meravelles del cel des d'un observatori, sense exposar-se a les inclemències del temps ni viatjar de nit a zones remotes.
Per als experts, l'Observatori de Tacande els ofereix la possibilitat de treballar amb telescopis i càmeres professionals d'última tecnologia instal·lades permanentment per a realitzar pràctiques i investigació en camps tan diversos com: astrometria, fotometria, astrofotografia i espectroscòpia amb l'assessorament de professionals.
Joan Blog
 
Contacte i Reserves   Links d´interès
 
NASA Isaac Newton Group of Telescopes Astroeduca Observatorio Astronómico del Garraf Meteo Diving Larrosa Precision Optics AlphaCygni CCDLand Kurt
 
 

 

 
 
 


  Copyright - Joan Genebriera